Klantenservice

Retourneren, herroepingsrecht
U heeft volgens de wetgeving (zie algemene voorwaarden) het recht om online aankopen zonder opgave van redenen binnen 14 dagen te herroepen en of te retourneren. Op deze wet zijn enkele uitzonderingen, waaronder 'bederfelijke producten'. Bederfelijke producten vallen onder de definitie van producten waarbij de houdbaarheid binnen 14 dagen is verstreken.
De haag planten en ook de meststoffen vallen onder de definitie van een bederfelijke product. Dit betekent dat u uw aankoop bij beukplanten.nl  niet kan herroepen of retourneren, vanwege de bederfelijke aard van het product.
Meer informatie zie hiervoor onze pagina bedenktijd en retour
 

Klachten
 " We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken contact op te nemen met ons contacformulier.  Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."

Meer informatie zie onze pagina Garantie en klachten

Algemene vragen

Heeft u verdere vragen over de bestelling, en of hagen-planten.nl? Of heeft u vragen over geleverde producten, aanplant haag?

Neem gerust contact met ons op.
Wij proberen u zo spoedig mogelijk te beantwoorden.
Door onze eigen boomkwekerij, zijn de lijnen kort, en proberen we oplossingsgericht te werken. Neem contact op via ons contactformulier.

Of bel naar tel: 076-63473704
ma. t/m za. van 8.30 uur tot en met 17.00 uur.