Filter

close
0
Onbeperkt

Fagus sylvatica

De groene beukenhaag wordt vaak gebruikt als afscheiding in tuinen en erven. De opvallende speelse uitstraling met bladeren die ook ‘s winters blijven hangen maken de groene beukenhaag een aanwezigheid in veel Nederlandse tuinen.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Fagus sylvatica

Groene beukenhaag voor een frisse uitstraling

Een groot voordeel van deze haag is dat hij in elk seizoen passend is. In het voorjaar en de zomer bloeit de groene beukenhaag volop en kenmerkt zich door de speels geplaatste bladeren waardoor het geheel niet te strak wordt. In de winter vallen de bladeren niet uit, maar verkleuren ze naar een mooie herfsttint. Zo waarborgt de groene beukenhaag ook in het najaar de privacy in uw tuin. Een prettige keuze voor elk type tuin!

 

Eigen kwekerij

 

Op onze eigen kwekerij groeien onder andere groene beukenhagen gezond op, tot ze klaar zijn voor de verkoop. Klanten zijn welkom om onze kwekerij te bezoeken en een haag naar keuze uit te zoeken, in het gewenste formaat en met voldoende blad. Woont u verder weg? Ook dit is geen probleem. Hagen planten stuurt uw bestelling veilig op naar het door u gekozen adres. Tevens leest u hier hoe de groene beukenhaag het best geplant kan worden voor het mooiste resultaat.