Haag-heg planten kopen online en informatie

 

Wat staat er nou mooier dan een groene tuinafscheiding in de vorm van een haag? In het voorjaar een groene weelde, maar ook in het najaar kan een haag nog volop in bloei zijn. Menig tuin in Nederland is er mee ingericht, en het is om diverse redenen een favoriete keuze. Haag-planten bieden tal van mogelijkheden om een tuin sfeervol en toch functioneel in te richten door te werken met hagen.

Een haag-heg van Hagen-Planten

Voor wie overweegt haagplanten te kopen zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Er zijn tientallen plantensoorten te bedenken die geschikt zijn als haag. De meest voorkomende soorten zijn bijvoorbeeld de taxus- en laurier, maar wie zich er meer in verdiept ontdekt nog veel meer mogelijkheden. Haagplanten zijn daarom nog steeds in opmars bij het inrichten van een tuin. Een haag zorgt direct voor een natuurlijke uitstraling; zonder enige moeite is het sfeervoller dan een enkele schutting van hout of beton. Ondertussen biedt de haag dezelfde voordelen als andere afscheidingen; het creëert schaduw, kan een gebied afbakenen en draagt bij aan de algehele uitstraling van een voor- of achtertuin.

Een ander bijkomend voordeel van zo’n groene afscheiding is het effect op de natuur. Meer groen in een tuin zorgt voor een goede afwatering. Met een heg zal regenwater makkelijker wegstromen in de bodem. Om deze reden wordt in steeds meer tuinen aandacht besteed aan meer groen en natuur.

Instructie

Een heg planten is eigenlijk niet moeilijk. Wel is de manier waarop belangrijk voor de kwaliteit en levensduur van de. Haagplanten kunnen gevoelig zijn voor de grondsoort, de vochtigheid en meer omstandigheden. Een deskundig advies is daarom mooi meegenomen. Bij Hagen-planten verkopen we niet alleen haagplanten uit onze eigen kwekerijen, we zijn er ook voor een stukje uitleg over een heg planten en het onderhoud. Haagplanten kopen begint daarom bij Hagen-planten. Voor het grootste, lokale aanbod, een klantvriendelijke service en instructie waarmee een heg planten zelfs voor de beginnende tuinier kinderspel is. De planten komen rechtstreeks van de kwekerijen van Hagen-planten.nl en er is voldoende advies en kunde aanwezig. Planten van Hagen-planten.nl geven een prima start voor de groei van uw haag.