Filter

close
0
Onbeperkt

Carpinus Betulus

De haagbeuk voegt een sprookjesachtige uitstraling toe aan elk gebied. De naar elkaar grijpende takken van de rijen haagbeuk waaronder zich een pad vormt, zijn die ieder wel bekend en voegen toe aan een adembenemende sfeer.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Carpinus Betulus

De haagbeuk als beste keuze

De haagbeuk is een robuuste soort die zich prima weet te houden in soms barre omstandigheden. Daarom worden ze vaak gebruikt op nattere en of kleigrond. Wel is de haagbeuk bladverliezend. Het vormen van een haagbeuk wordt dan ook vaak gedaan in tuinen als afscheiding, of gewoon als sierplant tussen andere soorten hagen. Een haagbeuk kopen geeft veel keuze, de haag groeit goed in het Nederlandse klimaat en is daarom veel voorkomend. Bij Hagen- Planten groeien de meeste planten op onze eigen kwekerij, waar ze worden gesorteerd op formaat voor de verkoop. Bezoekers kunnen hier een haagbeuk kopen variërend van 20cm tot wel 2 meter, afhankelijk van de wensen van de klant!

 

Robuust en sterk

 

De sterke haagbeuk planten is relatief eenvoudig, maar vereist toch enige kennis om tot het beste resultaat te komen. De plant redt zich in veel omstandigheden, maar goede verzorging draagt bij aan een langere levensduur. Daarom geven wij graag (vrijblijvend) advies over hoe de haagbeuk te planten.