Filter

close
0
Onbeperkt

Haagbeuk kopen

De haagbeuk (Carpinus Betulus) is een zeer populaire haagsoort die geliefd is voor particuliere tuinen, maar ook voor bedrijfstuinen. De gewone groene haagbeuk is bladverliezend, waardoor deze in de winter zijn bladeren verliest, echter is deze wel zeer stevig en bestand tegen vrijwel alle weersomstandigheden. Wilt u graag een groene of gewone haagbeuk bij ons kopen, dan koopt u deze direct uit onze haagbeuk kwekerij. Zo ontvangt u een haagbeuk uit de volle grond en met blote wortel van hoge kwaliteit.

 Weergave:
 


Bezig met laden...

Prunus Lucitanica

Alles over de haagbeuk; oftewel de Carpinus Betulus

De haagbeuk is een robuuste soort die zich prima weet te houden in soms barre omstandigheden. Daarom wordt de Carpinus Betulus vaak gebruikt op natte grond of kleigrond. De haagbeuk (Carpinus Betulus) is wel bladverliezend. Het planten van een haagbeuk wordt vaak in tuinen gedaan als afscheiding, of gewoon als sierplant tussen andere haagsoorten. Een haagbeuk kopen geeft veel keuze, de haag groeit goed in het Nederlandse klimaat en is daarom veel voorkomend. Bij Hagen-Planten groeien de meeste planten op onze eigen kwekerij, waar ze worden gesorteerd op formaat voor de verkoop. Bezoekers kunnen hier een haagbeuk kopen variërend van 20cm tot wel 2 meter, afhankelijk van de wensen van de klant!  In onze kwekerij planten, onderhouden en rooien we onze haagbeuken zelf, waardoor we haagbeuken van uitstekende kwaliteit kunnen aanbieden.

Onze gewone en groene haagbeuk als natuurlijke erfafscheiding

Een natuurlijke erfafscheiding biedt privacy en rust in uw tuin. Door te kiezen voor een Carpinus Betulus als natuurlijke erfafscheiding, voegt u een rustig, groen element toe aan uw tuin wat bovendien weinig onderhoud nodig heeft. Zoals bij iedere haag dient u haagbeuken enkele keren per jaar te snoeien en te bemesten voor een optimale groei. U zult echter merken dat u lang plezier heeft van uw haagbeuken doordat deze zeer eenvoudig in onderhoud zijn. Goede verzorging draagt bij aan een langere levensduur van de plant, echter is enige basiskennis over onderhoud wel handig om tot het beste resultaat te komen. Hagen-planten.nl geeft u daarom graag vrijblijvend advies om uw haagbeuken in topconditie te houden.

Wilt u een haagbeuk online bestellen, dan kunt u ook zeker bij ons terecht. U kunt gemakkelijk bij ons online en haagbeuk kopen, al onze haagbeuken kunt u namelijk op onze website vinden. Ook wanneer u nog twijfelt kunt u natuurlijk bij ons terecht. Neem gerust even contact met ons op, we helpen u graag.

Een hoge haagbeuk of lage haagbeuk online kopen

Op onze website kunt u verschillende formaten haagbeuken vinden. Zo kan het zijn dat u op zoek bent naar een haagbeuk die al erg groot is, of juist naar een wat kleiner formaat haagbeuk. Wij hebben zowel een hoge als lage haagbeuk te koop. Zo kunt u altijd de perfecte maakt kiezen. Hieronder sommen wij drie verschillende formaten voor u op:

- Haagbeuk 150 cm (1,5 meter)
- Haagbeuk 180 cm (1,8 meter)
- Haagbeuk 200 cm (2 meter)

Haagbeuk kopen met blote wortel rechtstreeks uit onze haagbeuk kwekerij

Wilt u een haagbeuk (Carpinus Betulus) bestellen via onze haagbeuk kwekerij? Dat kan! Wij kunnen de haagbeuk bij u thuis afleveren. Staat de gewenste groene haagbeuk die u wilt kopen niet op onze site? Neem dan contact met ons op. Wij leveren graag maatwerk, dus we kijken altijd graag met u mee naar de mogelijkheden. Haagbeuk planten kopen kunt u doen via onze webshop. Hier kunt u vrijwel iedere soort haagbeuk online bestellen, voor een vriendelijke prijs.