Filter

close
0
Onbeperkt

Ligustrum ovalifolium

De ligusterhaag is een populaire keuze voor tuinen. De robuuste liguster is namelijk snelgroeiend, heeft een mooi klein sierlijk blad. Steeds meer mensen besluiten daarom een liguster te kopen als groene afscheiding in de voor- of achtertuin. Alleen bij een strenge winter, zal deze wat blad kunnen verliezen.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Ligusterhaag

De ligusterhaag van kwekerij naar tuin

De ligustrum ovalifolium is het meest voorkomend als ligusterhaag en zeer geschikt voor deze functie. Omdat de ligusterhaag snel groeit is de privacy in de tuin binnen korte tijd gewaarborgd na de liguster te planten. De haag vormt zichzelf in rap tempo en is vervolgens gemakkelijk te onderhouden door periodiek te snoeien in het gewenste formaat. Maar hoe weet u nou welke liguster kopen voor u aan te bevelen is? Het kan lastig zijn om wegwijs te raken in de diverse ondersoorten die er zijn in een ligusterhaag. Bij hagen planten kweken we de liguster op onze eigen kwekerij. Klanten die onze kwekerij bezoeken kunnen daarom hun eigen ligusterhaag kopen na deze bekeken te hebben. De liguster groeit vóór de verkoop enige jaren gezond op onze kwekerij. Ondanks onze uitstekende zorgen ligt de ligusterhaag prijs zeker niet hoog. De liguster dankt z’n populariteit namelijk ook deels aan z’n prijsvriendelijkheid. Dit komt zeker van pas wanneer u besluit een veelvoud aan liguster te planten.

 

Langer groen, ligusterhaag planten


Ook na aankoop bent u bij hagen planten welkom voor advies en tips. Hoe kunt u het best de liguster planten? Waar moet u rekening mee houden en wat kunt u doen om de liguster langer mooi te houden? Onze ligusterhaag prijs is altijd gunstig, en daarnaast staan we klaar met advies over de verzorging ervan! Een goede ligusterhaag kopen doet u daarom bij hagen planten!


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.