Filter

close
0
Onbeperkt

Portugese laurierhaag kopen

De ‘Prunus Lusitanica’ ofwel de Portugese laurierhaag, is een ondersoort van de Prunus en wordt vaak gebruikt als haag of erfafscheiding in tuinen of erven. Met deze haagsoort tovert u uw tuin om in een groene oase waarin u heerlijk tot rust kunt komen. Bij ons koopt u een Portugese laurier. 

De Prunus Lusitanica; een stijlvolle lauriersoort met een vol blad

De Portugese laurierhaag heeft een hoge dichtheid en is een wintergroene haag. De donkergroene bladeren zijn ongeveer zes centimeter lang en in de lente groeien er mooie witte bloemen in de struik of heg. De haagsoort groeit bovendien erg snel en is het meest actief in de periode april tot september. In deze maanden kan een Portugese laurierhaag tot wel 35 centimeter groeien. Volgroeid kan een laurierhaag 3 tot 5 meter hoog worden, en 1 tot 2 meter breed. De Portugese laurier is bovendien vorstbestendig en blijft dus ook in de winter zijn groene blad behouden. Wanneer u graag een Portugese laurier wilt kopen, bent u bij Hagen-Planten zeker aan het juiste adres. Al onze planten komen van onze eigen kwekerij, waardoor u zeker weet dat de planten van goede kwaliteit zijn en voor een scherpe prijs worden verkocht.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Prunus Lucitanica

Een volle haag van Portugese laurier

De Portugese laurier is bij uitstek geschikt om een volle haag mee te creëren. De weelderige, glanzende bladeren vormen vrij snel een dichte haag waardoor u kunt genieten van veel privacy als u deze haag als een erfafscheiding gebruikt. Het is natuurlijk ook mogelijk om de Portugese laurier te gebruiken als een decoratieve haag voor uw tuin. Doordat de haag goed tegen zowel volle zon als schaduw kan, is deze haag makkelijk in onderhoud. Het is wel belangrijk dat de laurier niet te veel bewatering krijgt. Deze plant mag dus niet te nat staan. In de zomermaanden komen er witte bloemetjes en rode of zwarte besjes in de struik. U kunt de Portugese laurier het beste twee keer per jaar snoeien; een keer in het voorjaar (maart of april) en een keer in het najaar (augustus of september).

De Portugese laurierhaag vanuit de vollegrond

De Portugese laurier is bij ons verkrijgbaar. De haag van Portugese laurier heeft is groenblijvend ook in de winter. Overweegt u om een Portugese laurierhaag te kopen ? Dan is een laurierhaag wellicht een optie voor u. De Portugese laurierhaag is winterhard en zorgt direct voor veel privacy in uw tuin. Bovendien is deze in verschillende hoogtes en breedtes te bestellen. Informeer bij onze klantenservice naar de verschillende soorten en maten.

Een Portugese laurier kopen online

Wilt u een ‘Prunus Lusitanica’ (ofwel een Portugese laurier haagplant) kopen voor een goede prijs? U kunt een Portugese laurier als haag kopen via onze kwekerij, deze kunt u eenvoudig online bestellen via onze webshop.  De prijs voor een Portugese laurierhaag is voordelig door de rechtstreekse lijnen. Bestel Portugese laurierplanten in onze webshop of bel ons voor vrijblijvend advies.