Filter

close
0
Onbeperkt

Prunus Lucitanica

Deze soort laurierhaag Prunus Lusitanica is één van de ondersoorten van de prunus en vaak gebruikt als haag in tuinen of op erven.Weergave:
 


Bezig met laden...

Prunus Lucitanica

Onderhoud van de Portugese laurierhaag

De Portugese laurierhaag valt op door het kleurrijke geheel. De kleinere sierlijke bladeren onderscheidt deze soort van alle andere hagen. Deze soort laurier is daarom een prima keuze voor de echte tuinliefhebber. Z’n herkomst zorgt ervoor dat deze plantensoort wat meer onderhoud vereist om tot z’n recht te komen. Hagen- Planten zorgt daarom voor een passend advies bij de aankoop van een Portugese laurierhaag. Hoe houd je de planten het mooist, wanneer en hoe kan de haag gesnoeid worden? Dit en meer vertellen onze medewerkers u graag bij de aankoop van een Portugese laurierhaag.

 

Bezorging aan huis

 

De Prunus Lusitanica, Portugese laurierhaag in uw tuin? Een bezoek aan onze kwekerij geeft tevens veel inspiratie. Maar ook voor wie verder weg woont leveren we deze planten en meer. Uw bestelling wordt probleemloos opgestuurd, inclusief een passend advies over het planten en onderhouden van uw nieuwe haag. Onze dienstverlening is daarom niet beperkt tot tuinen nabij Etten-Leur. Ook bezorging naar België is voor ons geen probleem!


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.