Filter

close
0
Onbeperkt

Fagus sylvatica atropunicea

De rode beukenhaag is een echte “eyecatcher” met z’n mooie, donkerrode bladeren. Als zeldzamere variant op de groen beukenhaag voegt de rode beukenhaag vaak meer diepte en variatie toe aan een veelal groene tuin.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Fagus sylvatica atropunicea

Rode beukenhaag in alle seizoenen

De rode beukenhaag is geschikt voor elk seizoen; doordat hij z’n bladeren niet verliest behoudt u ook in de wintermaanden privacy met een rode beukenhaag als tuin- of erfafscheiding. Een haag als afscheiding maakt de tuin in een handomdraai speelser, natuurlijker en levendiger. Door deze eigenschappen wordt steeds vaker gekozen voor een haag als afscheiding in plaats van een schutting.

 

Bezoek de kwekerij

 

Bij Hagen planten groeit de rode beukenhaag eerst 2 jaar voordat hij gereed is voor de verkoop. Dit gebeurt aan de hand van 1 of 2 jarig plantgoed. Totaal zijn de planten dan 3 tot 4 jaar oud. Voor de klant betekent dit een degelijk product voor een nette prijs. De rode beukenhaag uit onze eigen kwekerij wordt gesorteerd op formaat. Hierdoor kunnen we deze bijzondere plant leveren met een hoogte variërend van 40cm tot 2 meter hoog! U bepaalt zelf voor welk doeleinde u kiest voor deze haag, en welke plant hier het best bij past. Wel kunt u bij Beuk planten terecht voor een (vrijblijvend) advies. Behalve de rode beukenhaag vindt u op onze kwekerij nog tal van andere populaire plantensoorten die te gebruiken zijn als haag.