Filter

close
0
Onbeperkt

De taxushaag is misschien wel de meest voorkomende haag in Nederland én België. We leveren alleen de wat kleinere maten. Vanwege de kleine omvang van de taxus is het een populaire haag voor voortuinen en siertuinen. Als u wat langer geduld heeft kan de taxus ook een grotere haag worden.Weergave:
 


Bezig met laden...

Taxushaag

Taxushaag kopen voor in de tuin

Een taxus kopen is niet erg moeilijk, de haag groeit van nature in Nederland en wordt hier dan ook veel gekweekt. Wat een grotere uitdaging is, is om een goed gekweekte taxus te vinden. Wie bij een taxushaag kopen let op de kwaliteit van het product zal hier op lange termijn van profiteren. Een taxushaag van goede kwaliteit kenmerkt zich door een groene, frisse uitstraling en is een welkome aanwinst voor een tuin van elk formaat. Daarnaast is de taxus prijs gunstig. Afhankelijk van het gewenste formaat kost een enkele taxus tussen de 1,29 euro en 2.39 euro bij Hagen-Planten. Onze taxus prijs is daarmee zeer vriendelijk te noemen zonder in te leveren op kwaliteit van het product.

Op onze kwekerij vind je onder andere de populaire ondersoort taxus baccata. Deze haag taxus leent zich uitstekend voor het gebruik in rijen voor een groene haag taxus. We adviseren onze klanten graag over een taxus kopen. Hoe veel planten heeft u nodig om een mooie, volle haag te vormen? Hoe dient de taxushaag geplant te worden na aankoop? En onder welke omstandigheden? Weersomstandigheden hebben invloed op de kwaliteit van de haag taxus. Bij Hagen-Planten beantwoorden we al deze vragen graag voor u. Meer weten over een taxus haag kopen, of wilt u een vrijblijvend advies? Neem dan gerust contact op!

Taxus baccata kopen

De taxus haag valt onder de coniferen wordt gevormd van de taxus baccata, ook wel venijnboom genoemd. De naalden van de taxus haag blijven ook in de winter groen. Een andere benaming voor de taxushaag is de gewone taxus. Dit omdat deze plantensoort geen verre reis heeft doorgemaakt voor het naar Nederland werd geïmporteerd, maar het gewoon een inheemse soort betreft. De taxus haag komt oorspronkelijk al voor in de Benelux en is zodoende uitermate geschikt voor het klimaat in de lage landen. De grondsoort en weersomstandigheden vormen geen gevaar voor deze krachtige haag.


Geschikt klimaat

De taxus haag is zodoende degelijk, sterk, niet veeleisend en vriendelijk geprijsd. Hij ziet er jaarrond prima uit en is eenvoudig zelf te onderhouden. Taxus haag van de kwekerij van Hagen-Planten begint klein, maar kan uiteindelijk groeien tot elk gewenst formaat. De eigenaar van een taxus haag heeft daarom veel keuze in het gebruik van deze bijzonder robuuste haagplant. Met de juiste verzorging past de taxus in elk plaatje.