Filter

close
0
Onbeperkt
De taxushaag is misschien wel de meest voorkomende haag in Nederland én België. We leveren alleen de wat kleinere maten. Vanwege de kleine omvang van de taxus is het een populaire haag voor voortuinen en siertuinen. Als u wat langer geduld heeft kan de taxus ook een grotere haag worden. De taxushaag mag niet ontbreken in een fraaie, groene tuin.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Taxushaag

De taxus baccata

De taxushaag valt onder de coniferen wordt gevormd van de taxus baccata, ook wel venijnboom genoemd. Een andere benaming voor de taxushaag is de gewone taxus. Een taxus baccata kopen, zoals de wetenschappelijke benaming van deze populaire soort luidt, kan jaarrond en nu zelfs online. Deze ondersoort van de conifeer is inheems in de Benelux en dat maakt hem zeer geschikt voor het type bodem van ons land. Een taxus kopen vereist weinig extra ervaring, deze haagplant is gewend aan de weersomstandigheden in de lage landen en past zich doorgaans probleemloos aan.

Een taxushaag kopen voor in de tuin

Een taxus kopen is niet erg moeilijk, de haag groeit van nature in Nederland en wordt hier dan ook veel gekweekt. Wat een grotere uitdaging is, is om een goed gekweekte taxus te vinden. Wie bij een taxushaag kopen let op de kwaliteit van het product zal hier op lange termijn van profiteren. Een taxushaag van goede kwaliteit kenmerkt zich door een groene, frisse uitstraling en is een welkome aanwinst voor een tuin van elk formaat. Daarnaast is de taxus prijs gunstig. Afhankelijk van het gewenste formaat kost een enkele taxus tussen de 1,29 euro en 2.39 euro bij Hagen-Planten. Onze taxus prijs is daarmee zeer vriendelijk te noemen zonder in te leveren op kwaliteit van het product.

Een taxushaag kopen loont meteen

Een taxus kopen loont zich al op korte termijn door de vlotte vertakking van deze soort. De taxus baccata groeit snel en zal zich in mum van tijd ontwikkelen tot een dichte, fraaie haag. Als de taxushaag in bloei staat, groeien er rode en gele besjes aan die in trek zijn bij insecten en vogels. Deze diersoorten zullen graag een bezoek brengen aan de tuin met een taxus baccata. De kleine, naaldvormige bladeren laten zich snel en makkelijk in de gewenste vorm snoeien. Wie besluit een taxushaag te kopen, heeft daarom volop mogelijkheden als het gaat om afmeting en vorm. Het kost weinig moeite en ervaring om de taxushaag te voorzien van het juiste onderhoud. Het gebruik van de juiste materialen en technieken kan wel de levensduur van de taxushaag positief beïnvloeden. Daarom hechten we veel waarde aan het adviseren van klanten die een taxushaag kopen.

Een taxushaag van eigen kwekerij

Een taxushaag kopen bij Hagen-planten betekent dat u weet waar uw aankoop vandaan komt. De taxus baccata groeit op ons eigen land en al voor de verkoop is er sprake van een strenge selectieprocedure. Doordat we alleen de beste exemplaren aanbieden weten onze klanten dat ze een taxus kopen van gedegen kwaliteit. We zijn sterk in de kleinere exemplaren van de taxushaag. Met de juiste verzorging kan een kleine taxus kopen de start zijn van een mooie, grote taxushaag als aanvulling op de tuin.

Neem contact op om een taxushaag te kopen!

Op onze kwekerij vind je onder andere de populaire ondersoort taxus baccata. Deze haag taxus leent zich uitstekend voor het gebruik in rijen voor een groene haag taxus. We adviseren onze klanten graag over een taxus kopen. Hoe veel planten heeft u nodig om een mooie, volle haag te vormen? Hoe dient de taxushaag geplant te worden na aankoop? En onder welke omstandigheden? Weersomstandigheden hebben invloed op de kwaliteit van de haag taxus. Bij Hagen-Planten beantwoorden we al deze vragen graag voor u. Meer weten over een taxushaag kopen, of wilt u een vrijblijvend advies? Neem dan gerust contact op!

Andere haagplanten kopen

Behalve een taxus baccata kopen in de webshop is ook het startpunt voor de aankoop van andere soorten haagplanten. Ook andere veelgekozen soorten groeien op de kwekerij van Hagen-Planten, zoals de groene beukenhaag, of de rode beukenhaag. Of de keuze nu is om een taxus baccata te kopen of te gaan voor één van de andere toppers uit het assortiment, elke aankoop komt met een goede service en advies op maat. De klantenservice beantwoordt vragen die u heeft bij het overwegen een taxushaag te kopen. Bijvoorbeeld: hoe gaat dat met verzending? Uw online aankoop wordt geleverd op de door u gekozen datum.