Filter

close
0
Onbeperkt

Taxus baccata kopen

De taxushaag is misschien wel de meest voorkomende haag in Nederland én België. We leveren alleen de wat kleinere maten. Vanwege de kleine omvang van deze maten van de taxushaag is het een populaire haag voor voortuinen en siertuinen. Als u wat langer geduld heeft kan dit ook een grotere haag worden.Weergave:
 


Bezig met laden...

Taxushaag

Taxushaag kopen voor in uw tuin

Een taxus kopen is niet erg moeilijk, de haag groeit van nature in Nederland en wordt hier dan ook veel gekweekt. Wat een grotere uitdaging is, is om een goed gekweekte taxus te vinden. Wie bij een taxushaag kopen let op de kwaliteit van het product zal hier op lange termijn van profiteren. Een taxushaag van goede kwaliteit kenmerkt zich door een groene, frisse uitstraling en is een welkome aanwinst voor een tuin van elk formaat. Daarnaast is de taxus prijs gunstig. Afhankelijk van het gewenste formaat kost een enkele taxus tussen de 1,29 euro en 2.39 euro bij hagen planten. Onze taxus prijs is daarmee zeer vriendelijk te noemen zonder in te leveren op kwaliteit van het product.

 

Taxus baccata planten en verdere informatie

 

Op onze kwekerij vind je onder andere de populaire ondersoort taxus baccata. Deze haag taxus leent zich uitstekend voor het gebruik in rijen voor een groene haag taxus. We adviseren onze klanten graag over een taxus kopen. Hoe veel planten heeft u nodig om een mooie, volle haag te vormen? Hoe dient de taxushaag geplant te worden na aankoop? En onder welke omstandigheden? Weersomstandigheden hebben invloed op de kwaliteit van de haag taxus. Bij Hagen planten beantwoorden we al deze vragen graag voor u. Meer weten over een taxushaag kopen, of wilt u een vrijblijvend advies? Neem dan gerust contact op!